Kunderne siger

“Jeg har en datter der gennem de sidste 2,5 år har haft rigtig mange problemer med hendes knæ, det var der hun følte smerten. Hun har mange gange været fritaget for idræt i skolen. Vi har været til mange undersøgelser med hende. Sidste gang var hun på Randers centralsygehus ved en speciallæge i knæ. Hun blev MR scannet og konklusionen var, at hun måtte lære at leve med smerten og bare undgå fysisk aktivitet.

Nu var situationen den at hun på det tidspunkt var begyndt på idrætsefterskole. Vi valgte at ringe til Bodyfix i håb om at han kunne hjælpe hende. Det skal siges at hun havde, på daværende tidspunkt, brugt krykker i 2 måneder. Bodyfix havde en tid til hende samme dag.

Efter første behandling blev det klart, at det ikke var knæene, der var skyld i alt det ravage, men muskelspændinger i lår, lægge og bækken. Efter første behandling, gik min datter derfra uden krykker. Vi kunne simpelthen ikke få vores arme ned igen. Hun fik 3 behandlinger i alt, og så har hun slet ikke haft problemer med hendes knæ siden.

Vi kan varmt anbefale Bodyfix/ Niels Kjær.”

JANNI

“Niels reddede mit marathonløb i 2016.

4 uger før mit marathonløb oplevede jeg i løbet af kort tid, at jeg ikke kunne løbe ret langt, før jeg blev helt udmattet. Mine ben føltes som bly, og jeg blev ret bekymret over, hvad der kunne være galt. Min kollega anbefalede Bodyfix!
Efter én behandling hos Niels var der mærkbar forbedring (jeg havde ophobet syre i musklerne), og jeg valgte at tage 2 behandlinger mere for at sikre at det hele var væk. Jeg løb mit bedste marathon i Berlin, 4 uger efter jeg knap kunne løbe 10 km, på 3.34.

Her i 2017 skal jeg snart løbe marathon igen. Fremover vil jeg tage et par behandling op til et løb, idet jeg har fundet ud af der kan sidde nogle ophobninger uden man ved det. Jeg er vildt glad for at jeg har lært Niels at kende og vil klart anbefale ham.”

CHARLOTTE

“Jeg har siden min 12 års alder (de sidste 30 år) fået behandlinger og ingen har nogen sinde kunnet hjælpe mig. Jeg har altid haft ondt i ryg og nakke.

En bekendt foreslog mig, at jeg skulle prøve at tage til Bodyfix. Jeg var nu ikke særlig optimistisk, da ingen har kunnet hjælpe mig før. Men jeg tænkte, om den ene eller den anden får mine penge, kunne vel gå ud på et. Jeg fik en tid – og hvor er jeg dog taknemlig for det i dag. Jeg kunne efter første behandling sove en hel nat igen, uden at vågne en eneste gang.

Det er nu 3 år siden. Jeg får stadig behandlinger af og til, men kun en enkel i ny og næ. Jeg kan kun anbefale behandling ved Bodyfix/ Niels Kjær.”

BERIT